Alapvető Egyesület

Adományozás

 

Az Egyesület az Alapszabályba foglalt célkitűzésivel összhangban álló közhasznú tevékenységei biztosítása érdekében vállalja, hogy együttműködési szerződést köt hasonló tevékenységet ellátó non-profit szervezetekkel, illetve támogató magánszemélyekkel és/ vagy gazdasági vállalkozásokkal. Az Egyesület a célkitűzéseinek megvalósítására irányuló tevékenységét elsősorban a befolyó tagdíj, támogatások, adományozók adományai, valamint pályázatokon nyert pénzösszegek által kívánja finanszírozni. Ahhoz, hogy a továbbiakban is eredményesen folytathassuk munkánkat, támogatásra van szükségünk. A támogatás többféle formája lehetséges.

Tárgyi támogatás:

Ha Önnek vagy vállalkozásának módjában áll, bármilyen eszközt adományozni, azzal nagyban hozzájárul sok családnak átvészelni a váratlan kríziseket. Egyesületünk mindennek megtalálja a gazdáját. Egy pulcsi, egy takaró egy ágy... Rengeteg a rászoruló, akik sajnos hiányt szenvednek alapvető dolgokban. Ezek lehetnek akár, tisztító/tisztálkodó szerek, gyerekjátékok, konyhafelszerelési tárgyak, használati tárgyak. Illetve tartós élelmiszerek is sokat jelentenek, például: liszt, cukor, tészta, konzerv, befőtt, lekvár, stb.

 

Pénzbeli adományozás:

Az egyesületünk számos projekten dolgozik, a legtöbb tervet készpénz hiányában nem tudjuk megvalósítani, ezért a legjelentősebb és leghatékonyabb segítséget természetesen a pénzügyi adományozás jelentené. Ezt főként és igazolhatóan (átláthatóan és ellenőrizhetően) a terveinkben szereplő segítésre fordítjuk.

 

Rendszeres pénzbeli támogatás:

A leghatékonyab támogatás a rendszeres bankátutalás, ideális esetben akár egy éven keresztül, mellyel biztos hátteret tudunk biztosítani a gyerekeknek. Amennyiben Ön egyetért céljainkkal és meggyőződött az Egyesület munkájának értékéről, és biztos támaszt kíván nyújtani a gyermekeknek, úgy kérjük indítson el részünkre rendszeres megbízást.

© Agócs Írisz

 

1%-os felajánlás:

Személyi jövedelemadója bevallásakor számítunk megtisztelő felajánlására! Mint azt Ön bizonyára tudja, minden adófizető polgárnak lehetősége nyílik arra, hogy a(z) szja 1%-át valamely civil szervezet működésére, támogatására fordítsa. Kérjük adóbevallása készítése vagy készíttetése során ne felejtse el megjelölni szervezetünket munkáltatója vagy könyvelője felé.

 

Teljes név:

Alapvető Egyesület
Adószám: 18191028-1-42

MagNet Bank 16 20 01 06 - 11 57 77 31 - 00 00 00 00

IBAN szám: HU70 1620 0106 1157 7731 0000 0000

Az aktuális és célirányos adomány gyűjtésünket az"Aktuális adomány kérések" főmenüben olvashatja.

Elérhetőségek:

Ásványi Anikó elnök
Telefon: 06-70 544 3 789
E-mail:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Designed by Free Joomla Templates