Alapvető Egyesület

Galgagutai Manóvár Óvoda - adomány kérés

 

A Galgagutai Manóvár Óvodának van szüksége segítségre! Sajnos az önkormányzat olyan anyagi helyzetben van, hogy jelenleg nem tudnak a felújításra, megújításra pénzt elkülöníteni. Az épület lassan 100 éves. A falak sokszor vizesednek,az épület és berendezései korszerűtlenek. :-(

 

 

Ahogy lehetőségeik engedték úgy felújítottak pár játékot, de sok hiányosság maradt.
Szeretnének új gyermek bútorokat, függönyt, játékokat, esetleg, ha van csempe vagy bármiféle építőanyag, mindennek nagyon örülnek!
Fantasztikus lenne, kültéri játékok, hisz jön a jó idő és fontos lenne, hogy minél többet legyenek a gyerekek az udvaron.

Kérlek Titeket, ha van otthon egy plussz kis motor vagy tudtok venni 1 új labdával többet, tegyétek meg, s juttassátok el, hogy levihessük Galgagutára a Gyerekeknek. Segítségeteket előre is köszönjük!
Adományaitokat szeretettel várjuk: 6. ker. Szív u. 35.

Kapcsolattartó:
Ásványi Anikó - 06 70 544 3 789 - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Galgaguta Község részéről: Bóta Tímea

Aki szeretne adni, de nincs otthon felesleges gyerekjátéka, s nincs lehetősége elmenni venni bármit, de szeretne, úgy köszönjük az anyagi hozzájárulást is!

Bankszámlaszámunk:
MagNet Bank 16 20 01 06 - 11 57 77 31 - 00 00 00 00
jelige: Galgaguta Manóvár Óvoda

Hálás köszönet a megosztásokért is!

Alapvető Egyesület

Designed by Free Joomla Templates