Alapvető Egyesület

Borsod Megyei Nagykinizsi Ovisok

 

Kedves Adományozók! Segítségeteket kérjük!
A Borsod Megyei Nagykinizsi ovisok nevében kerestek meg: "Az óvodában szinte csak halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek járnak. Amikor betérek hozzájuk látogatóba mint családsegítős kolléga, minden alkalommal az a szeretet ami arád belőlük felém bearanyozza a napomat. Az ő számukra szeretnék adományt kérni. Írószereket, papír –rajzoláshoz, gyurma, tempera, kültéren használható játékokat, és amit még nagyon szeretnének az egy CD lejátszót. Az adományokat Augustus 20-ig gyűjtjük Nekik, és szeptember 1-en szeretnénk átadni a gyerekek számára. Minden segítséget előre is köszönünk. Üdv,
Zsarnainé Kovács Livia - Szikszói Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ"
Családsegítő Szolgálata

Részletekért, klikk a főcímre!

 

 

Zsarnainé Kovács Livi volt szociális munkás osztálytásam kér segítséget a Nagykinizsi Óvodába járó halmozottan hátrányos gyerekek részére.

„Kedves Anikó!
A Borsod Megyei Nagykinizsi ovisok nevében kereslek. Az óvodában szinte csak halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek járnak. Amikor betérek hozzájuk látogatóba mint családsegítős kolléga, minden alkalommal az a szeretet ami arád belőlük felém bearanyozza a napomat. Az ő számukra szeretnék adományt kérni. Írószereket, papír –rajzoláshoz, gyurma, tempera, kültéren használható játékokat, és amit még nagyon szeretnének az egy CD lejátszót. Az adományokat Augustus 20-ig gyűjtjük Nekik, és szeptember 1-en szeretnénk átadni a gyerekek számára. Minden segítséget előre is köszönünk. Üdv,
Zsarnainé Kovács Livia - Szikszói Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ
Családsegítő Szolgálata

Segítségeteket előre is köszönjük!

Adományaitokat szeretettel várjuk: VI. ker. Szív u. 35. alá
Kapcsolattartó: Ásványi Anikó - 06 70 544 3 789 - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Szikszó Családsegítő - Kovács Lívia Tel: 30/ 830 99 51

Aki szeretne pénzbeli adományt küldeni, melyből tudunk venni a gyerekeknek pl. cd lejátszót, kérem a MagNet Bank 16 20 01 06 - 11 57 77 31 - 00 00 00 00 - bankszámlaszámra küldje hozzájárulását.
jelige: Nagykinizsi Óvoda

Hálás köszönet a megosztásokért is!

Ásványi Anikó
Alapvető Egyesület

Designed by Free Joomla Templates