Alapvető Egyesület

2015 éves beszámoló - Hála és köszönet

Kedves Segítő Ember Társaink, Angyalkák!

Egyesületünk idén lesz 10 éves és ismét egy újév vette kezdetét és ilyenkor mindig jó visszatekintenünk az előző évben elért eredményeinkre. Ezt szeretnénk megosztani veletek, mert egyedül ez sosem sikerülhetett volna! Hihetetlen, hogy mire vagyunk képesek a Ti segítségetekkel! Köszönetet szeretnénk mondani minden egyes adományért, minden segítségért, bíztatásért, megosztásért és figyelemért, s az adó 1%-os felajánlásotokért!

Nehéz lenne felsorolni, hogy hány Intézménynek, Falunak, hány Családnak, Gyermeknek segítettünk közösen, hány km-t tettek meg önkéntes segítőink az adományaitokkal, hogy hány helyen tudtunk segíteni összesen a tavalyi évben, ezért csak pár fontos eseményt emelnék ki.

A legfontosabb megmozdulásaink 2015-ben:

Adományok gyűjtése és eljuttatása Gyermekotthonoknak, koraszülött csecsemőknek
A VII. kerületi Fogorvosi Rendelő feldíszítése
A VII. kerületi Védőnői Szolgálatok feldíszítése
Linzer és Mézeskalács csomagok készítése közösen, azok szétosztása
Ingyenes kézműves foglalkozások megtartása fiataloknak
Rengeteg Önkéntes Diák program szervezése
Adó 1%-ból vettünk sok-sok új dolgot, melyből születhetnek még újabb dolgok, például Galgagutának és Becske Községnek kézműves-foglalkozásokhoz eszközöket, IX. kerületben élőknek játékokat, és sokféle eszközt melyek hiányoztak gyermekeket ellátó Intézményekbe.

Amit ebben az évben is megtapasztaltunk, hogy munkánkra egyre nagyobb szükség van!
Világosság vált számunkra, hogy a TI segítségetekkel igazán fontos dolgokat tudunk tenni azokért az emberekért, akiknek szükségük van támogatásra, segítségre és odafigyelésre! Mi ezekkel a dolgokkal tudunk segíteni, és bár néha vannak nehézségek, mindig folytatjuk a munkát.

Remélem, hogy az idei évben még több emberhez el tudunk jutni, segítséget nyújtani, sokaknak tudjuk kicsit könnyebbé tenni a nehéz hétköznapokat és sok gyermeknek, felnőttnek tudunk mosolyt csalni az arcára.

Hálás köszönet illet Titeket, akik mind önzetlenül segítettétek a munkánkat!

Designed by Free Joomla Templates